HAIRTALK EXTENSIONS

HAIRTALK TAPE EXTENSIONS

Is het toonaangevende systeem voor haarverlenging en/of – verdikking. HAIRTALK biedt de flexibiliteit om het resultaat geheel aan te passen naar de wensen van de individuele vrouw.

De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de HAIRTALK extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zeer comfortabel te dragen is. 

Na 6 tot 8 weken kunnen de extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd met HAIRTALK Solvent en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de HAIRTALK extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

De kleine verpakkingseenheid biedt artistieke vrijheid en flexibiliteit bij het creëren van stijl en kleur. Met het HAIRTALK systeem zijn meer dan 500 kleurcombinaties mogelijk op basis van 30 levendige, sprankelende natuurlijke kleuren.

Het HAIRTALK extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee heel snel een complete haarverlenging en/of – verdikking kan worden ingezet.

Meer lengte, meer volume en schitterende kleureffecten......

Bij het inzetten van HAIRTALK wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur, hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.

HAIRTALK wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort.

Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 6 tot 8 weken kunnen worden gedragen.

HAIRTALK extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.

Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.

Veelzijdige kleurencombinaties.......

 

Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken, of van dun naar dik haar. HAIRTALK creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.

HAIRTALK wordt alleen aangeboden door gecertificeerde professionals die elke keer weer een perfecte kwaliteit garanderen.

Prijzen van de HAIRTALK tape extensions zijn op aanvraag.

© 2010 - 2020 Coiffeur Chez Philip

COIFFEUR CHEZ PHILIP

0