Image by Andre Hunter

AMERICAN CREW

AMERICAN CREW

In 1994 kwam American Crew op de markt en met succes! In het prille begin bestond de lijn uit stylings producten, maar al snel kwamen er ook verzorgingsproducten bij. Het merk straalt klasse en superioriteit uit. Producten worden ontwikkeld speciaal voor de man. Zonder zoete geur of andere poespas. Men's Grooming zoals dat hoort te zijn. Niets minder, maar wel zo veel meer. 

De uitvinder van American Crew merkte dat er voor de mannelijke klanten niet echt producten op de markt waren die specifiek gericht waren op de behoeftes van de man. Hij besloot in dit gat te springen en zelf een merk met mannenproducten op te richten genaamd: American Crew. 

Tegenwoordig is er steeds meer animo voor man-only producten en zijn barbieren weer helemaal in de mode. Waar American Crew begon, zijn ze zeker niet achtergebleven en het merk is nog steeds belangrijk in de styling-wereld van de man! 

American Crew is in de Verenigde Staten uitgegroeid tot het bekendste merk van haarproducten exclusief voor de man. 

De producten zijn super makkelijk in gebruik, worden niet getest op dieren en worden verkocht over de gehele wereld. Het merk beschikt over een prachtige lijn van haarproducten bestaande uit een stylings- en een verzorgingslijn. 

De Forming Cream heeft een vrij sterke hold en geeft het haar een prachtige natuurlijke glans. Overigens is het haar de gehele dag door te restylen, voor als er toch net een lokje verkeerd zit. 

Exclusief verkrijgbaar bij Coiffeur Chez Philip Kapsalons 

© 2010 - 2020 Coiffeur Chez Philip

COIFFEUR CHEZ PHILIP

0